Customised solution Le Pâquier station shown in a new light thanks to GIFAS lighting systems

Jun 18, 2020

Accent lighting makes the station shine in a new splendour

Station put in a new setting with accent lighting

Initial situation

The station in Le Pâquier is located in the village centre and has been completely refurbished and shown to advantage by the lighting.

Selection of the right lighting was crucial, so that the black façade does not absorb the light. Furthermore, the illumination should not disturb motorists, train drivers, neighbours or animals.

Our LaneLED Wall, VisuLED Home and AlphaLUXX lighting systems enabled us to find the perfect combination to illuminate the station in the best way possible without a loss of light.

General information

  • Customer / installation engineer: Groupe E Connect SA
  • Requirement: Illumination of the station
  • Solution: VisuLED HOME / AlphaLUXX / LaneLED WALL
  • Quantity: 11× VisuLED HOME / 2× AlphaLUXX 60 W / 9 m LaneLED WALL

Customer benefits

  • less power consumption at very high utilization ratio
  • state-of-the-art LED technology
  • maintenance-free
  • preparation of Relux calculations and sampling on site

Areas of application

  • facade lighting,
  • accent lighting

Products

Products